Kategóriák

BLOG

Gyártási folyamatok

INFORMÁCIÓK

   Ware sorozat:

Egyszerű és biztonságos vegyszeradagolás

Ware Dose termékcsalád: Kiváló teljesítmény a professzionális mosogatáshoz!

  

Kompakt megoldás az éttermi mosogatás terén.A WareDose 50 egy mikroprocesszoros vezérlésű adagolórendszer, amely a WareDose 40-nek a továbbfejlesztett változata. Maximum 3 szivattyúból áll, amelyek közül akár több is elektromágneses lehet. Legfeljebb 3 különféle adagolást tud kezelni, amelyek automatikusan elindulnak a nap bármely időszakában. A „Plusz” modellek induktív szondával rendelhetőek.

Perisztaltikus adagolórendszereink pontos mosogatószer és öblítőszer adagolást kínálnak a mosogatógépekbe minden méretben, a legkisebb pulttól a nagyobb éttermekig.

A WareDose a professzionális mosogatógépekbe kombinált tisztítószerek és öblítőszerek adagolására szolgáló kompakt adagolórendszerek új sorozata. A könnyű telepítés és programozhatóság által ezek a termékek a legjobb megoldást jelentik a kis- és közepes méretű mosogatógépekhez.
A WareDose 35 szabadalmaztatott SEKO technológiát kínál a mosószer automatikus adagolásához. A rendszer minden egyes feltöltés után rögzíti az információt a memóriájában a gép mosótartály vezetőképességéről.
A rendszer ezt az értéket használja alapértékként, amelyet minden alkalommal el kell érni, amikor a WASH jel megjelenik a kijelzőn.
Ez a szintrögzítés akkor történik meg, amikor az előtöltés befejeződött, és a DET szivattyú leállította az adagolást.
Aktív jel nélkül eltelt 5 másodperc után a rendszer kap egy új, a vezetőképességre vonatkozó értéket és azt állítja be alapértékként.
Mivel az elérendő értéket minden egyes feltöltés után rögzíti, a rendszer automatikusan kiértékeli az összes lehetséges változót (elkoszolódott szonda, tiszta víz eltérő vezetőképesség értékei stb.), és arra törekszik, hogy ugyanazokat az ismert értékeket érje el minden egyes mosási ciklusnál.

Jellemzők:

 • SEKO által szabadalmaztatott automatikusan kalibráló adagolási módszer mosószerhez (WareDose 35). A burkolat első oldalára telepített billentyűzettel rendelkezik a gyors hozzáférés érdekében.
 • Az öntartó csuklópánt lehetővé teszi a szivattyúk könnyű elérését.
 • A 3 görgő és golyóscsapágy megfelelő axiális erőt garantál, növelve a tömlő és a motor élettartamát 15% - 20% -kal.
 • Az élek nélküli görgők biztonságosabbá teszik a tömlő cseréjét.
 • A felére csökkent a tömlő cseréjének ideje.
 • A nagy rögzítőkeret biztonsági kioldókarral garantálja az egyszerű és pontos telepítést.
 • A kiváló minőségű műanyag zsanér és poliuretán tömítések IP65 besorolást biztosítanak.

Ware Dose választék:

WareDose 10: Analóg sebességállítás mind a mosószer, mind az öblítőszer oldalon.

WareDose 20: Analóg sebességállítás mind a mosószer, mind az öblítőszer oldalon, valamint a mosószer feltöltése során.

WareDose 25: Analóg előre vezetékelt kábelekkel, különálló áramkörtáblák minden szivattyúhoz, a mosószer-szivattyúk CD-alapjelének trimmerével és az öblítőszer sebességének egyszerű beállításával.

WareDose 30: Az egyszerű, gyors és előre beállított programozás garantálja a minimális beállítási időt. Szonda és szonda nélküli üzemmód biztosítja a sokoldalúságot. A digitális led kijelző még rossz fényviszonyok mellett is könnyen látható. A biztonságos programmód akkor is működik, ha a szonda nem.

WareDose 35: Analóg sebesség / idő beállítás a mosó- és öblítőszerszivattyúk számára.

WareDose 40: Digitális sebesség / idő beállítás a mosó- és öblítőszerszivattyúk számára.Lehetőség vezetőképesség alapján történő állításra.

WareDose 50: Digitális, sebesség / idő beállítás a mosó- és öblítőszerhez. Adagolhat mosószert
vezetőképesség alapján vagy előre beállított üzemmódban, illetve három különböző adagolási programot kezel. A Plus verzió induktív szondával rendelkezik. A WareDose 50 3 szivattyúval is kapható, ezzel egy harmadik vegyszert adagolva, amelyet igény szerint be lehet állítani (Sanitizer, Descaler vagy Booster).

   

WareOne termékcsalád: Egyedülálló hatékonyság és megbízhatóság!

A WareOne egyesíti a SEKO világszerte legjobb eladását produkáló PR és Dynamik szivattyúinak legjobb műszaki elemeit, és újszerű, professzionális megjelenést hoz a termékcsaládba. A WareOne-t elsősorban mosogatógépekre vagy üvegmosókra szerelhetik.

A letisztult, profi SEKO megjelenés polírozott fehér burkolatot és könnyen nyitható előlapot tartalmaz, amely lehetővé teszi a szerszám nélküli tömlőcserét. A fedél nyitott helyzetben rögzíthető a könnyű hozzáférés érdekében. A 3 henger és golyóscsapágy a motor tengelyen axiális erőt garantál, növelve a tömlő és a motor élettartamát 15% - 20% -kal. Az élek nélküli préshengerek biztonságosabbá és könnyebbé teszik a tömlők cseréjét, elkerülve ezzel a kezelő sérülését, és a felére csökkentik a tömlőcsere idejét. Az új moduláris konzol, amelynek kialakítása megegyezik a szivattyúval és a kioldókarral, megkönnyíti a telepítést, tökéletes moduláris beállítást biztosítva, és kiküszöböli annak kockázatát, hogy a szivattyú leesik a falról. A csatlakozó elem a tartóban van, és kézzel könnyen eltávolítható, ha két szivattyú csatlakoztatásra van szükség.

Jellemzők:

 • A 3 henger és golyóscsapágy a motor tengelyen megfelelő axiális erőt garantál, növelve ezzel a tömlő és a motor élettartamát 15% - 20% -kal.
 • Az élek nélküli perisztaltikus görgők biztonságosabbá teszik a tömlőcserét
 • A tömlőcserélési idő a felére csökken.
 • Moduláris konzol rendszer a profi rögzítéshez.
 • Konzolrendszer biztosítja, hogy a szivattyúk megfelelően a falhoz simuljanak.

Ware One választék:

1.WareOne analóg rendszer

WOPR - 4 / WOPR - 1: Analóg sebességszabályozóval (mind a mosószer, mind az öblítőszer adagolására)

WORT - 6:  Analóg, dupla időzítő beállítással a mosószer feltöltéséhez és adagolásához.

WOPM - 0.5: Analóg rendszer az öblítőszer adagolási idejének beállításával.

WOPA - 6: Analóg rendszer, vezetőképesség mérés segítségével

2.WareOne digitális rendszer

WODR: Digitálisan állítható adagolási idő és  sebesség az alap feltöltéséhez és újratöltéséhez.

WOCR: Digitális rendszer, lehetővé téve az újraadagolást, ha alacsonyabb, mint az alapjel.

WOSV: Digitális vezérlés, mely mágnesszelep nyitásával lehetővé teszi víz beengedését és szilárd mosószer feloldását.

A teljes adagoló szivattyú választékunkat a képre kattintva éri el!