Kategóriák

Gyártási folyamatok

INFORMÁCIÓK

AKTUÁLIS AKCIÓK

BLOG

                                        HORDÓ- ÉS TARTÁLYMELEGÍTŐK


Az SKK hordó- és tartáymelegítők tökéletes megoldást jelentenek a hordók, tartályok tartalmának adott hőmérsékletének vagy adott viszkozitásának megtartására, illetve a hordók, tartályok tartalmának fagyvédelmére.
Szobahőmérsékleten sok anyag gyakran válik viszkózussá, ami megnehezíti az anyagok kiürítését a hordókból, tartályokból, erre kínálunk megoldást a melegítő termékcsoportunkkal.

A melegítésre, adott hőmérsékleten tartásra többféle megoldást kínálunk a széles termékpalettánkkal. Elérhetőek különböző változatokban melegítők, takarók, fűtő zsámolyok, szíjak ATEX kivitelben, akár higiénikus vagy élelmiszeripari felhasználásra is.

A termékeink tartósak, hosszú élettartamúak, de könnyen kezelhetőek.
Az SKK hordó- és tartálymelegítőket sokféle folyadék melegítéséhez lehet használni, pl. víz, gyanta, olaj, dízel üzemanyag és sok más ipari folyadék, lehetővé téve ezzel az egyszerű kiszivattyúzást.
A temékeket többféle kiegészítővel lehet variálni, így növelve a felhasználási lehetőségeket.

A hordó- és tartályfűtést sokféle célra alkalmazhatja, beleértve fűtőolaj, gázolaj, gyanta, víz, vagy más egyéb ipari folyadék, aminek szükséges az állandó hőmérsékleten vagy viszkozitáson való tartása.

Gyártói  hátterünk 1965 óta gyárt elektromos fűtő elemeket. A  folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a hordómelegítő, tartálymelegítő és egyéb ipari fűtőköpenyek területén vezető pozíciót sikerült kivívni a felületi fűtés területén. A sok éves gyártási tapasztalatnak köszönhetően egyedi igények kielégítését is vállaljuk.