Perisztaltikus adagoló szivattyú

INFORMÁCIÓK

AKTUÁLIS AKCIÓK

BLOG

Kronos perisztaltikus adagoló szivattyú Nagyobb

Kronos perisztaltikus adagoló szivattyú

Folyadékáramlás:

0,002 ÷ 25 l/óra

Nyomás:

0,1 ÷ 4 bar

Tápegység:

100÷240 Vac 50/60 Hz

PROSPEKTUS

ADAGOLÓ SZIVATTYÚ-BEMUTATÁS

Bővebb leírás

Egyéb infó

A SEKO Kronos perisztaltikus adagolók termékcsaládja ideális a tisztító, a higiéniai, a vízkezelési és az ipari folyamatok piacaira.

A stepper motorok a legmagasabb adagolási pontosságot és sokoldalúságot biztosítják, illetve magas szintű megoldásokat kínálnak az OEM piac számára is.

A Kronos csúcsminőségű tervezése, a kiváló léptetőmotorok, valamint az innovatív elektronikus vezérlőrendszerek az adagolás pontosságát a maximális áramlási sebesség 0,01% -ára csökkentik. Az adagolási funkció különösen modern és megbízható, míg a léptetőmotor hosszabb élettartamot és csendes működést biztosít (<35dB).

A paraméterek digitális programozása a billentyűzeten és a kijelzőn keresztül biztosítja a programozási adatok gyors beállítását és utólagos ellenőrzését. Az egyszerű és intuitív menü lehetővé teszi a különböző funkciók egyszerű beállítását anélkül, hogy elfelejtene bármit is. A belső menü lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ellenőrizzék a tömlő élettartamát és a szivattyú üzemidejét.

A Kronos szivattyúkhoz membrántömlők széles választéka tartozik, amely tökéletes kémiai kompatibilitást biztosít a tömlő mechanikai ellenállásának romlása nélkül. Jelenleg a rendelkezésre álló Seko tömlők közé tartozik a Santoprene, a SekoBril, a SekoFlex és a SekoKem.

Van számos perisztaltikus tömlő újdonság is mint a SekoExtra, a SekoMed és a SekoFort melyeket a SEKO laboraturiumaiban teljes körűen teszteltek. Ez utóbbi kifejezetten az ásványolajhoz, a HP-San nagynyomású műveletekre szántuk, míg a Sekolast és a Pharmapure csövek különlegesen magas kémiai ellenállósággal rendelkeznek.

A Kronos ideális választás a vízkezelési alkalmazásokhoz is, továbbá ipari mosogatógépekhez.  

Jellemző alkalmazások: mosogatók, ivóvízes-alkalmazások, öntözőrendszerek, hűtőtorony-alkalmazások, úszómedencék, floccuáló adagolási rendszerek, gázképzéssel járó kémiai szintézisek stb.

Kronos 10

A Kronos 10 modellt könnyű és közepes intenzitású kémiai környezetben történő használathoz terveztük. Új fejlesztésű burkolattal és új működési funkciókkal jelenik meg. Könnyen használható és számos alkalmazásra megfelelő megfizethető áron.

Az analóg és digitális verziók is rendelkezésre állnak 

Áramlási sebesség 0,16 - 10 l / h


Kronos 20

Digitális, professzionális szivattyú, melyet erősen maró környezetben való használatra terveztük. 3 rendelkezésre álló modell közül lehet választani- mosószer, öblítőszer és vezetőképesség-szabályozó bemenettel és LCD háttér világítású kijelzővel.

Motor túlfeszültség védelemmel szerelt. Beépített csőszakadás riasztás. Opcionális ModBus kommunikációs porttal rendelkezik.

Áramlási sebesség 0,16 - 10 l / h


Kronos 50

Az adagolás legmagasabb pontosságát és konzisztenciáját biztosítja, még a legkisebb koncentrációkban is. 10 modell közül választhat. A stepper motor folyamatosan változtatható adagolást és kiváló megbízhatóságot kínál. A SEKO Transaxle technológiája nagymértékben meghosszabbítja a motor és a perisztaltikus tömlők élettartamát. <35dB

Áramlás: 0.002 - 25 l / h

Kapacitási tartomány: 0,002 - 25 l / h, akár 4 bar nyomással.

PTFE gördőlő test, IP65 védelem.

Digitális és analóg változatok is kaphatók.

A standard szerelési készlet tartalmazza: a kerámia lábszűrőt, FPM visszacsapó szelepet, PVC és PE csöveket.

Egyes modellek stepper motorral felszereltek a kiváló pontosság érdekében.

Lerakódás gátló adagolása külső impulzusjelen keresztül.

Leeresztő szelepekkel a lefúvatási funkciókhoz, vezetőképességi alapú vezérlés révén.

Olyan szoftverbeállításokkal is rendelkezik, amelyek kiküszöbölik a leeresztő eltömítődését a vegyszer adagolás után.ÜGYFÉLSZOLGÁLATUNK TELEFONSZÁMA: +3612643345NÉV:

E-MAIL CÍM:


TELEFONSZÁM:Megkeresést kér:


Kérjük, a fenti ablakban a kért szivattyú meghatározásához 
szükséges paramétereket (pl.szállítandó folyadék megnevezése, 
hőmérséklete, szállítási magasság stb.) feltétlenül tüntesse fel.